zoomek Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ostatnio spróbowałem Oshee Vitamin Musli Bar i jak za tą cenę (1,39 zł) naprawdę smaczna alternatywa dla Snikersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ale jest jedno ale: trzeba najpierw zrobić zakupy, potem się z tym babrać a potem jeszcze na wypad pakować w jakieś woreczki przez co mi sie np. te batoniki rozwalały No więc skoczyłem do Biedry... Lenistwo! I wcale nie trzeba się babrać, jadąc w dłuższą trasę która wymaga uzupełniania cukrów zwykle zabieram "batoniki w proszku" czyli płatki owsiane, rodzynki, chipsy bananowe, morele, żurawina. To wszystko w jakimś woreczku albo niewielkim pudełku, do tego łyżeczka i na postojach można wsuwać Brak miodu w składzie można uzupełnić dodatkiem do bidonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Może i lenistwo ale ja bym to nazwał po prostu wygodą Ziarna w worku spoko, ale jednak wolę batonik w formie batonika, polany pyszną czekoladą i na dodatek szczelnie zapakowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Batonik polany czekoladą podczas upałów to nie najlepszy pomysł. No chyba że ktoś lubi pić gorącą czekoladę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 biedro-batony mają polewę tylko z jednej strony i jest na tyle mała, że nie przeobraża się w płyn (testowane w mega upalny weekend), i na tyle duża że daje jakieś +2 do poziomu smaku o, ktoś nawet zrobił porównanie oryginału z "biedróbką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgrabowski Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Zamiast batona można żelki - miśki. Skład pod kątem energetycznym bardzo ok (Haribo i Lidlowe nie są dowalone chemią). Nawet bikeboard ostatnio zauważył żelki jako żywność dla kolarzy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Potwierdzam, batony z biedry są w pytkę, posiłkowałem się nimi jadąc przez całe wybrzeże. Snickersy to sh*t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Sam wpierdzielam batony z biedry Swego czasu mieli też inne smaki, orzechowy (mój ulubiony) i śliwkowy, ale niestety ostatnio już ich nie widzę :/ mam nadzieję, że się pojawią z powrotem na stałe. Teraz u mnie dają jabłkowy, morelowy i bananowy, a żurawinowy zniknął razem z orzechowym. Orzechowy wracaj!!! Nie za często jem w trasie, dopiero jak mnie złapie głodek to też zależy od tego kiedy był posiłek przed jazdą i jak syty, ale batony z robaczka zawsze w plecaku/torebce podsiodłowej mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Faktycznie orzechowy jest najlepszy ;-) W Biedronce akurat nie widziałem, ale kupowałem takie zwykłe Bakallandu i były smaczne. Tak samo bakaliowe. Niedawno na moment pojawiły się także takie same, ale mini-batoniki na wagę, z tym, że cena była chyba mniej atrakcyjna, ale za to było kilka nowych smaków z bardzo dobrym składem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Przepraszam za offtopa, ale zawsze kiedy słyszę lub czytam słowo "baton", to przypomina mi się ten stary dowcip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djablonski Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Ja polecam jeszcze batoniki z Rossmanna Za paczkę płaciłem chyba niecałe 7 zł a jest tam 8 batonów po 25 gram. Jeden ma 106 kcal. Smaki: banan, żurawina, cytryna. Cytryna jest kiepska - mocno chemiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Mnie bardzo podchodzą batony musli z biedronki - bardzo fajne w smaku. Banany też, ale czasem już widzę na żółto po bananach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.