rtoo Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Cześć, chciałem się pochwalić samoróbką choppera. Nie ma jeszcze hamulców i przerzutek, ale docelowo założę. Na razie nie malowałem, bo na bierząco modyfikuję. Faza testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Da się tym w ogóle skręcać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoo Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) To nie UFO Jeździ normalnie. Na pewno muszę zrobić oparcie, bo łapy bolą od trzymania kierownicy. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez rtoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoo Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Upgrade: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Smieszny, co nie znaczy, ze niefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 W jakim kolorze będzie? Możesz dorobić miejsce na TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Mogę prosić o rozpiskę geometrii tego roweru. Mam wrażenie, że offset widelca jest dłuższy niż podsiodłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomada Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 jaki vmax? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Powitoł Kce to widzieć w ruchu! Piękny w swojej dziwnocie Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ostra Maszyna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salonjarek Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 i właśnie o to chodzi rupta rupta wasza frajda wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jedyny rower w którym nie przelecisz przez kierownicę po zablokowaniu przedniego koła. A, i lampkę masz w kosmos skierowaną, oślepiasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoo Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Nagram go w ruchu, jak znajdę chwilę wolnego czasu. Taka lampka 1 LED raczej nie oślepia, muszę tam włożyć coś mocniejszego. Kolor będzie czarny mat. Na razie w planach założenie przerzutki, jak wszystko będzie ok to go pomaluję. A z tym oparciem jeździ się mega wygodnie, można nawet powiedzieć, że relaksacyjnie Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez rtoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Całkiem ładnie panie kolego! Trochę się jednak dziwię, że zdecydowałeś się na "normalne" koło z tyłu, mnie by korciło, żeby dać koło 26 lub nawet 24" z oponą 3-4 calową (i możliwie szeroką obręczą typu 80-100 mm). Jest tam jeszcze miejsce w ramie na coś takiego? I daj takie oparcie, żeby opierać się na wysokości łopatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Ja bym tam przy główce ramy wspawał jakieś wzmocnienie, bo przy tak ogromnej dźwigni może się zdarzyć urwanie główki... W ogóle szkoda że główka nie ma tak ze 20 cm, wtedy by trochę sztywniejsze to połączenie było Czekam na rozwój projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi