zerolik Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 poczym rozpoznać że coś jest kasetą a coś wolnobiegiem jestem laikiem w tych sprawach ale chcę się coś nauczyć i z tąd to pytanie. może jakieś pomocnicze zdjęcie które pozwoli mi to rozpoznać łatwo miło i przyjemnie w razie potrzeby wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 www.google.pl znajdziesz zdjecia i info a ogolnie kaseta jest nakladana na bebenek piasty wiec ze tak powiem otwor wew kasety jest spory a wolnobieg ma zdecydowanie mniejszt i ma gwint - nakreca sie go na piaste - brak wtedy calego tego bebenka bo jest on jakby wlasnie w wolnobiegu juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahmed Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 http://www.wrower.pl/sprzet/kasety/kasety.php#RodzajeKaset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerolik Napisano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 dzięki dało mi to pełną jasność. odpowiedzcie mi jeszcze jaka jest różnica pomiędzy obydwiema - chodzi mi o praktyke jak obydwie prezentują się w praktyce (plusy i minusy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 wolnobiegi sa juz praktycznie wycofywane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerolik Napisano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 rozumię tylko zastanawia mnie dla czego czy była to gorsza technologia bo jeśli chodzi o wagę to czy nie jest wolnobieg lżejszy od kaset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.