Skocz do zawartości

[nowy RS z HiBIKE] uciaprany olejem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

zamówiłem amora, przyszedł ... jest jakiś upaprany i nie wiem co z tym fantem robić - czy się przejmować że może być nieszczelny czy po prosto olać. Amor nowy z dobrego sklepu dobrego producenta, kupiony od niemca bo cena była dobra ale odsyłać nie chcę jeśli nie jest to konieczne bo wiadomo kurier do rajchu wyjdzie ze 130zł

co radzicie

• Mod Team
Napisano

kupiony od niemca

Który pewnie płakał jak oddawał.

Powodów "uciaprania"dolnych lag może być kilka, w tym nieszczelności. Może ów Niemiec wymieniał olej i się mu ulało nieco.

Bez zdjęć to możemy gdybać do bólu.

Napisano

niemiec znaczy się sklep HiBike - nie miałem z nimi wcześniej żadnych zgrzytów i opinie mają pozytywne w necie

właśnie się zastanawiam czy mogli w sklepie podjąć decyzję o zmianie oleju? Wideł nowy ...

• Mod Team
Napisano

Napisz do nich- HiBike raczej są dobrym sklepem. Wątpliwe,aby wymieniali olej. Zrób zdjęcia i opisz im sytuacje. Przy zwrotach gwarancyjnych raczej nie będą pobierać opłat kurierskich. Nie ma u nich opcji zwrotu? W Bike-Discount zwracałem towar na ich koszt.

Napisano

zwracam w ostateczności jak się okaże że nie jest w porządku, na razie jestem zdziwiony bo wcześniej kupowałem w swoim życiu 2 boksowe amory i zawsze były piękne lśniące i czyściutkie

miał być nowy rower przed długim weekendem :-(

https://dl.dropboxusercontent.com/u/92926970/sektor/IMG_6912.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/92926970/sektor/IMG_6913.jpg

post-144084-0-17843300-1429113221_thumb.jpg

Napisano

Się pofatygowałem do speca naszego krakowskiego i usłyszałem że niesetety RSy mają taką jakość montażu i że coktóryś może puszczać szczególnie jak dłużej poleży w magazynie (mój wyprodukowano w IV2014). Polecił pojeździć kilkaset kilo i przeserwisować

tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...