Ana91 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim! Mam pytanie, szukam dobrej koszulki rowerowej w przedziale cenowym do 100-120 zł. Mam na oku koszulkę firmy Rogelli http://www.rogelli.pl/sportowy-podkoszulek-rogelli-abbey-damski-czarny Stąd moje pytanie. Dziewczyny, czy któraś z Was ma może takową i może powiedzieć coś na jej temat - polecić, odradzić etc? Bądź polecić jakąś inną - najbardziej mi zależy na kroju, ważny dla mnie jest kształt bez rękawków - a'la bokserka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Nie mam Rogelli Abbey, ale niemal wszystkie rzeczy Rogelli jakie mam, dobrze mi służą. Tylko dwie mi się zużyły zbyt szybko. Tak, że spokojnie możesz kupować. Mam koszulkę rowerową na ramiączkach, ale Craft.Bardzo przyjemny materiał. Ale takie koszulki są tylko na naprawdę ciepłe dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana91 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hej, Właśnie na takie ciepłe dni koszulki szukam. Z marki Rogelli jeszcze nic nie miałam i byłam właśnie ciekawa opinii. Dziękuję Ci więc bardzo za podpowiedź. Teraz pozostaje mi tylko zdecydować, którą wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.