Gość Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam. Nowy rower - nowe opony - przebieg 100 km. Dziś zauważyłem rozwarstwienia widoczne na załączonych zdjęciach. Czy to typowa jakość opon schwable? Dodam, iż oponę tą wymieniałem po dwóch dniach od zakupu roweru w sklepie gdyż była krzywa. Dostałem sztukę z innego roweru. Reasumując - czy one takie już lipne? Już nie wiem czy powinienem ponownie żądać wymiany tej padliny...
Darek1990 Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Jest to dosyć niska półka, ale nawet jak na 100km to nie powinny tak wyglądać. Ja bym reklamował.
seraph Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Reklamuj. U mnie w Rocket Ronie oplot jest mniej widoczny po 4000 km... Jakby ci wmawiali, że tak ma być to nie wierz, bo to opona do jazdy w terenie gdzie włókna momentalnie poprzecierałyby się o kamienie.
mklos1 Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Reasumując - czy one takie już lipne? Już nie wiem czy powinienem ponownie żądać wymiany tej padliny... Jak najbardziej opony/rower prawdopodobnie były niewłaściwie przechowywane.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.