BartoliniWieden Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam sporo się już rozglądam i latałem po wielu stronach i mam pytanie czy ktoś użytkuje taki rower jak w temacie, Ja znalazłem taka ofertę... http://www.arkus.sklep.pl/rower-cube-attention-275-2015-p-8044.html I pytanie czy za taka cenę mogę kopic coś lepszego? Jestem skłonny wydać gdzieś tak 3300 zł na rowerek. Mam 174 i około 75 kg. Rower chce do lasu i na miasto na ścieżki rowerowe oraz za miasto...Ogólnie chce MTB.. Z kolami 27,5 " Proszę o poradzenie i doradzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 W tej cenie co Cube mogę Ci zaproponować Gianta Talon 27.5 2 LTD na powietrznym widelcu i dożywotniej gwarancji na ramę. Pisz PW to się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.