TheGie Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam. Poszukuję widelca w stanie używanym, moje typy to : - Force MTB 26" - Force MTB 29" - Mosso M3 W razie innych propozycji, proszę także pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 mtb dzięki za info, jednak poszukuję widelca, mam na myśli "sztywny widelec" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Full carbon, ok 580gr, qr 9mm. PM. Stan idealny, przejezdzilem nim około 5tyś km po mazowszu. Oddam za 400 z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 @@mihaurs2, O kurde ale pięknie się prezentuje w sztywnym widelcu...Zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 bardzo ciekawy, aczkolwiek chwilowo poza zasięgiem finansowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ale Force i mosso będą raczej "trochę" droższe... Ipla cały rower idzie na sprzedaż bo buduje nowy projekt... Info prv jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Siema, jeśli nadal chcesz sztywniaka to mam Force 26 na sprzedaż, zrobiłem na nim max 200 km więc jest jak nówka, sterówki zostawiłem dość dużo, z pamięci jadąc to rama mam 150 mm, trzy podkładki po 10 mm, mostek i dwie 10-ki nad nim także chyba spoko ok 23-24 cm ale jak będziesz zainteresowany to dokładnie zmierzę, kolor czarny, mocowanie is bez piwotów. Nowy ok 240-250 zł z wysyłką ja swój z racji naprawdę świetnego stanu wyceniam na 215 zł z przesyłką po wpłacie. Jeśli jesteś zainteresowany to dzwoń bo rzadko tu ostatnio zaglądam, 796 576 890 jakby co to także kwilpawel@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Miałeś się odezwać czy bierzesz czy nie ten widelec, nie jesteś pierwszym, który chce go kupić ale sam się do Ciebie odezwałem więc pytam po raz ostatni czy dobijamy targu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Kolega chyba chce kupić coś za 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 elton29 - priv. mihaurs2- za ciutkę więcej Proszę o zamknięcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.