Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 czy dobrym wyborem jest Romet Gazela 1.0.Jeździmy po asfaltowych ścieżkach i po leśnych dróżkach w Katowicach. Prosze o radę i jaka rama bo się ne znam? Czy w granicach do 1000 polecacie coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Poczytaj najpierw podforum "zakup roweru z przedziału cenowego" w interesującym cię zakresie i rodzaju roweru (ja wiem, że cholernie się nie chce czytać bo zbyt dużo tego jest ) , a jak już będziesz mieć orientację zadasz konkretne pytanie i dostaniesz konkretną odpowiedź A ogólnie - można wybrać lepiej niż gazela 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aneta Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Romet Gazela 1.0 mi się podoba, i miał dobre opinie na skąpcu czy ceneo, ale nie zman się na rowerach z forów czytałam o innych ale miałam mętlik a w sklepach nie było już w sprzedaży tych polecanych. Nie upieram się przy tej marce ani tym typie ale prosze o polecenie czegoś w teym stylu. Mam 165 cm wzrostu i waga około 70 kg.A chciałabym żeby mi troche posłuzył a nie rozleciał się po roku.Mam stary górski jakiś polski rower ale ma już 15 lat i się sypie ;( Proszę o polecenie mi czegoś żeby się nadawał do lasu mamy fajne trasy rowerowe po lasach Katowickich i do jazdy po drogach asfaltowych, jeździmy zwykle w weekendy z dziećmi około 30 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Jeśli trekking to http://allegro.pl/spartacus-premier-28-aluminiowa-shimano-acera-2014-i5266260001.html?source=mlt Wzglednie cross i do dołożenia pozostaną błotniki / bagażnik: http://allegro.pl/mocna-crossowa-lazaro-senatore-v2-acera-suntour-i5251247304.html?source=mlt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aneta Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję za przesłane propozycje na pewno zakupię jeden z zaproponowanych przez Pana. Zawsze lepiej poprosić o pomoc specjalistę, niz tylko opierac sie na opiniach w sklepach internetowych a jeżeli chodzi o wtgląd roweru to niejest najważniejsze ;-) Jak pojeżdże to dam znać, który wybrałam i jak się sprawuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Gość
czy dobrym wyborem jest Romet Gazela 1.0.Jeździmy po asfaltowych ścieżkach i po leśnych dróżkach w Katowicach. Prosze o radę i jaka rama bo się ne znam?
Czy w granicach do 1000 polecacie coś innego?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.