Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 czy dobrym wyborem jest Romet Gazela 1.0.Jeździmy po asfaltowych ścieżkach i po leśnych dróżkach w Katowicach. Prosze o radę i jaka rama bo się ne znam? Czy w granicach do 1000 polecacie coś innego?
Pablo59 Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Poczytaj najpierw podforum "zakup roweru z przedziału cenowego" w interesującym cię zakresie i rodzaju roweru (ja wiem, że cholernie się nie chce czytać bo zbyt dużo tego jest ) , a jak już będziesz mieć orientację zadasz konkretne pytanie i dostaniesz konkretną odpowiedź A ogólnie - można wybrać lepiej niż gazela 1.0
Gość Aneta Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Romet Gazela 1.0 mi się podoba, i miał dobre opinie na skąpcu czy ceneo, ale nie zman się na rowerach z forów czytałam o innych ale miałam mętlik a w sklepach nie było już w sprzedaży tych polecanych. Nie upieram się przy tej marce ani tym typie ale prosze o polecenie czegoś w teym stylu. Mam 165 cm wzrostu i waga około 70 kg.A chciałabym żeby mi troche posłuzył a nie rozleciał się po roku.Mam stary górski jakiś polski rower ale ma już 15 lat i się sypie ;( Proszę o polecenie mi czegoś żeby się nadawał do lasu mamy fajne trasy rowerowe po lasach Katowickich i do jazdy po drogach asfaltowych, jeździmy zwykle w weekendy z dziećmi około 30 km.
Pablo59 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Jeśli trekking to http://allegro.pl/spartacus-premier-28-aluminiowa-shimano-acera-2014-i5266260001.html?source=mlt Wzglednie cross i do dołożenia pozostaną błotniki / bagażnik: http://allegro.pl/mocna-crossowa-lazaro-senatore-v2-acera-suntour-i5251247304.html?source=mlt
Gość Aneta Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję za przesłane propozycje na pewno zakupię jeden z zaproponowanych przez Pana. Zawsze lepiej poprosić o pomoc specjalistę, niz tylko opierac sie na opiniach w sklepach internetowych a jeżeli chodzi o wtgląd roweru to niejest najważniejsze ;-) Jak pojeżdże to dam znać, który wybrałam i jak się sprawuje ;-)
Pytanie
Gość Gość
czy dobrym wyborem jest Romet Gazela 1.0.Jeździmy po asfaltowych ścieżkach i po leśnych dróżkach w Katowicach. Prosze o radę i jaka rama bo się ne znam?
Czy w granicach do 1000 polecacie coś innego?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.