Skocz do zawartości
  • 0

czy dobrym wyborem jest Romet Gazela 1.0.

Gość Gość

Pytanie

czy dobrym wyborem jest Romet Gazela 1.0.Jeździmy po asfaltowych ścieżkach i po leśnych dróżkach w Katowicach. Prosze o radę i jaka rama bo się ne znam?

Czy w granicach do 1000 polecacie coś innego?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytaj najpierw podforum "zakup roweru z przedziału cenowego"  w interesującym cię zakresie i rodzaju roweru (ja wiem, że cholernie się nie chce czytać bo zbyt dużo tego jest ) , a jak już będziesz mieć orientację zadasz konkretne pytanie i dostaniesz konkretną odpowiedź :)

A ogólnie - można wybrać lepiej niż gazela 1.0 :)

Romet Gazela 1.0 mi się podoba, i miał dobre opinie na skąpcu czy ceneo,  ale nie zman się na rowerach z forów czytałam o innych ale miałam mętlik a w sklepach  nie było już w sprzedaży tych polecanych.  Nie upieram się przy tej marce ani tym typie ale prosze o polecenie czegoś w teym stylu.

Mam 165 cm wzrostu i waga około 70 kg.A chciałabym żeby mi troche posłuzył a nie rozleciał się po roku.Mam stary górski jakiś polski rower ale ma już 15 lat i się sypie ;(

Proszę o polecenie mi czegoś żeby się nadawał do lasu mamy fajne trasy rowerowe po lasach Katowickich i do jazdy po drogach asfaltowych, jeździmy zwykle w weekendy z dziećmi około 30 km.

Bardzo dziękuję za przesłane propozycje na pewno zakupię jeden z zaproponowanych przez Pana.

Zawsze lepiej poprosić o pomoc specjalistę, niz tylko opierac sie na opiniach w sklepach internetowych a jeżeli chodzi o wtgląd roweru to niejest najważniejsze ;-)

Jak pojeżdże to dam znać, który wybrałam i jak się sprawuje ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...