Dj EGG Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 noga ciagle mi rosnie - musze kupywac nowe buty co sezon, wiec nie chce zbyt duzo inwestowac. w zwiazku z tym mam pytania: jakie buty nadaja sie do dlugich wyjazdow w las? jakiego typu buty najbardziej sie nadaja (halowki, jogging itp.)? ew. jakies firmy tylko nie adidas nike puma! (do 100zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Pójdź sobie to Deichman, CCC... i tam wybierz jakieś halówki. Ja jeżdżę w takich za 69 zł i jest bardzo wygodnie. Jedyne co musisz zwracać uwagę przy kupnie, żeby podeszwa nie była za cienka bo inaczej przebijesz ją o pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Jak to jakie buty do XC i nie SPD...... Byle jakie. I byle by sie nie ślizgały na pedale czyli zeby miały wzór na podeszwie czy jak to sie tam zwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Byle jakie. I byle by sie nie ślizgały na pedale czyli zeby miały wzór na podeszwie czy jak to sie tam zwie. Całkowicie się zgadzam. Do tego najlepiej platformy i jeździsz prawie jak w SPD Trzymanie stopy świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 chodzi o to ze jezdze w czyms adidasopodobnym i po trasie 25km bola mnie stopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazlo Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja na twoim miejscu poszukałbym butów o stosunkowo twardej podeszwie i by były stosunkowo przewiewne . Sądzę że najlepsze będą jakieś Adidasy albo Pumy . Ja sam jeżdzę (z braku funduszy) w conversach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.