Markovsky Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Siemka Mam pytanie odnośnie mp3. Z racji tego , że aktualne popsuło mi się , a naprawa jest zbyt droga , mam pytanie czy polecicie jakąś mp3 powiedzmy gdzieś do 50-60 zł najlepiej sklepy RTV / Media Markt. Używana będzie w 95 % na rowerze , wiec chodzi o to żeby grało , ale zbyt szybko nie nawaliło . Z góry dzięki za propozycje
boogeyman Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Za tą cenę to jedynie używke, chyba że nie zależy Ci na jakości to pierwszy lepszy z marketu będzie ok. Np. http://allegro.pl/sansa-clip-plus-4gb-i5266777712.html
FigoiFago Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Mam do oddania za przysłowiowe piwo mp3 Samsunga. Jeżeli jesteś zainteresowany to daj znać.
stawek Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Kolego na rower bierz sandisk sansa clip+ lub sport. Lekki i mały odtwarzacz który gra moim zdaniem najlepiej w tym przedziale cenowym. Warto zainwestować, zwłaszcza że koszt nie jest duży.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.