Nerrad Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Siemanko, składam rower do DH i potrzebuje kilka waszych rad. Jeżeli ktoś ma ochotę pomóc byłbym wdzięczny. Na początku zaznaczam że zaczynam swoją rowerową przygodę, i szukam w miarę solidnych części. Licze że ktoś mi doradzi co mam włożyć do swojego roweru. Mam już: Rama: wheeler buddy 04, wiem że średniej jakości, ale budźet średni, ale mam do niej sentyment Kierownica Dartmoor śr. 25,4 Koło tylne: Double track sun rims , piasta dartmoor na maszynowych łożyskach , niestety nie znam modelu. Korba: korba dartmoor e thirteen wkład: truvative oraz pedały platformowe dartmoora. Co sądzicie o tych częściach? Pomóżcie dobrać mi : Stery, mosttek, hamulec (jeden do tyłu, pod tarcze) , sztyce , amortyzator pod 26 oraz napinacz. Siodełko, opony, przednie koło oraz gripy sam jestem w stanie sobie dobrać. Jeżeli o czymś zapomniałem to mnie poprawcie. Z góry dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.