fylyp Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 po zmianie serwera na którym jest forum, czy adresu (z .jgc na . org) przestała mi działać opcja "zapamiętaj mnie" podczas logowania. pomimo zaznaczonego pola przy ponownym włączeniu strony znowu muszę się logować
Blue Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 To samo! :/ Myslalem ze to tylko cos z coockiesami u mnie .
Pirx Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 o lol od kiedy koncówka jest ".org"?? nawet nie zauważyłem , ten sam problem mam
thomash Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 A myślałem że ja tylko tak mam :/. Od kilku dni za każdym razem muszę wpisywać login i hasło.
skrzynia Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Nie wiem jak jest w Internet Explorerze, ale ja w Firefoxie używam menadżera haseł - na stronie forumrowerowe.org podałem login i hasło raz, i zawsze jestem automatycznie zalogowany
Kriss Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Ja też mam Firefoxa, ale nie korzystam z menedżera. Wcześniej autologowanie działało, a teraz nie - dokładnie zaczęło się psuć dziś albo wczoraj.
manio49 Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 też mi sie kaszani niestety. najlepsze jest to że jak pochodze za jednym razem po tematach to mi sie magicznym ruchem różdżki loguje
GZA20 Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Hmm. mnie zapamiętuje. Trzeba się od nowa logowac kiedy ktoś wyczyści pliki cookies. Jest jeszcze w opcjach internetowych taka zakładka "zawartość" a w niej "autouzupełnianie". O ile dobrze pamiętam jest tam coś odnośnie zapamiętywanych haseł w necie formularzy i stron www. Także trzeba się pobawić. Pozdro
snuffi Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 GZA, mi tez zapietuje ale zawsze kurde trzeba kliknac ZALOGUJ a wczesniej kliakalem na zakladke i juz bylem na forum a wszystko samo sie zalogowalo szkoda tej opcji :?
Root Admin Mieciu Napisano 27 Lipca 2006 Root Admin Napisano 27 Lipca 2006 serwer nie zostal zmieniony, to po 1. A po drugie, forum zapamietuje sesje, ale pewnie jedziecie na starych cookiesach. Wyczysccie wszystkie cookie, temporary internet files. Ja nie musze sie logowac. Mam tak samo, jak bylo wczesniej. Jestem zalogowany i sprawdzcie czy macie wpisany adres http://www.forumrowerowe.org a nie http://forumrowerowe.org
fylyp Napisano 27 Lipca 2006 Autor Napisano 27 Lipca 2006 ten pierwszy adres. teraz mam dobrze. ustawiłem zakładke do strony gdy już jestem zalogowany http://www.forumrowerowe.org/index.php? i już działa pozdrawiam
Lusza Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 U mnie autologowanie wróciło, gdy zacząłem wpisywać w przeglądarce "forumrowerowe.org" zamiast "forumrowerowe.jgc.pl".
Maki Napisano 29 Lipca 2006 Napisano 29 Lipca 2006 Tylko zastanawia mnie po co ta zmiana domeny. Moge się załozyć iż będzie mniej gosci przez to.
Kolumb Napisano 30 Lipca 2006 Napisano 30 Lipca 2006 Mi też nie działało, bo miałem w zakładkach wpisany stary adres z końcówką .jgc.pl. Zmieniłem na .org i działa.
Gość Gość Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 U mnie dalej problem! Loguje się na www.forumrowerowe.org , mam nowego windowsa, cache i cookies wyczyszczone,ale dalej co jakis czas msuze sie logowac, nie chce mnie zapamietac, sprawdzone na kilku systemach.
Root Admin Mieciu Napisano 20 Sierpnia 2006 Root Admin Napisano 20 Sierpnia 2006 to zaznacz opcje "zapamietaj"
Ombre Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Mi pomogło zmienienie w ulubionych adresu strony, pamietajcie koncowka .org, a nie .jgc.pl !!!
stasiek Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 A mi pomogło dodanie do zakładek po zalogowaniu(z zapamiętaniem) a nie przed.
krawiec91 Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 U mnie też zaczęło działać, jak zaczęłem wchodzić przez forumrowerowe.org
GZA20 Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 U mnie dalej problem! Loguje się na www.forumrowerowe.org , mam nowego windowsa, cache i cookies wyczyszczone,ale dalej co jakis czas msuze sie logowac, nie chce mnie zapamietac, sprawdzone na kilku systemach. No jak czyścisz cookisy to normalne że musisz sie od nowa zalogowac. Każde wyczyszczenie tego w opcjach internetowych lub przez program do zacierania śladów w necie powoduje ze nie bedziesz zapamietany.
pavlitto Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 a z tym logowaniem to nawet jak wyłaczam stronkę i włączam za 10 godzin rano to dalej jestem zalogowany. czy to nie wyglada tak jakbym siedział całą noc?
Gość Gość Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 No jak czyścisz cookisy to normalne że musisz sie od nowa zalogowac. Każde wyczyszczenie tego w opcjach internetowych lub przez program do zacierania śladów w necie powoduje ze nie bedziesz zapamietany. Ciasteczek nie czyszcze, no chyba,ze nowy FF je sam czysci co wyjscie:/ Ale gdyby nawet to tylko na waszym forum mnie wylogowuje,bo na kazdym innym jestem dalej zalogowany (forum z Waszym skryptem i te ze starym php)
MIC Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Ostatnio chcialem napisac post w jakim temacie, nacinalem "Dodaj odpowiedz" i mnie wylogowalo. Teraz musze sie ciagle logowac bo mnie nie zapamietuje
Root Admin Mieciu Napisano 26 Sierpnia 2006 Root Admin Napisano 26 Sierpnia 2006 pamiętajcie zeby adres byl: www.forumrowerowe.org i wylaczcie automatyczne czyszczenie cookies itp
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.