Dabalwwy Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam Parę dni temu dorwałem używkę w bardzo dobrym stanie suntour axon s rl. Postanowiłem zamatować go u mojej dziewczyny w rowerze biorę się za ustawianie amora według sagu 15-20% wstępnie napompowałem 50psi i mocno się zdziwiłem bo zamierzony sag uzyskałem dopiero na 20psi i stąd moje pytanie czy amortyzator może pracować na tak niskim ciśnieniu?? U mnie są to wartości 120psi wiec trochę mnie dziwi te 20psi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 W Suntourze jest właśnie ten problem że producent nie ma tabeli min. i max. ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabalwwy Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 maksymalne jest w Axonie to 165 psi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi