kasownik Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam wszystkich pierwszy raz na forum! Zona miala nieszczesliwe zdarzenie w wyniku ktorego oprocz kontuzji sa jeszcze straty materialne. Andrew, ktorego pytalem o mozliwosc naprawy stwierdzil, wymiana. Na alledrogo znalazlem klamke ale jest opisana jako Draco 2 i nie wiem, czy bedzie pasowac. Ma ktos jakies doswiadczenia w tym temacie? Zeby bylo smieszniej, dzis przy swoim rowerze zauwazylem ryse na klamce, tez po lewej stronie, na poczatku myslalem, ze to zarysowanie, ale po dokladnym przyjrzeniu sie wyszlo, ze zaczyna od gory pekac, wiec predzej czy pozniej tez strzeli. Jesli ta podana wyzej pasuje, to wezme 2 i bedzie na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wedlug mnie pasuje. Mam te hamulce i tektro draco 2 to wlasnie ta now klamak plus stary zacisk. Wecej osob z tego co pamietm mialo problem z pekajaca klamka dlatego wprowadzili poprawke. Wszysko pisze troche z pamieci ale na necie jest wiecej takich info jak sobie poszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMiTek Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cześć Czy kupiłeś już te klamki? Potrzebuję i chętnie odkupię lewą klamkę(dosłownie klamkę) która mi się złamała. Jest taka możliwość? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi