tobo Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Chcesz tą paskudą zepsuć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Wziales 16 czy 18"? Jaka masz dl nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubass Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 18, nie wiem jaka dlugosc nogi ale probowalem 16 i wygdoniej mi na lekko wiekszym. 4h bujalem sie po mocno dziurawym parkingu wiec amorek przetestowany. Nie mam zbyt duzego porownania ale dla mnie mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speeder Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Sorry sorry Panowie zachorowałem na copperhead'a i musialem zapytac Gratuluje zakupu i udanej zabawy nowym nabytkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubass Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Sorry sorry Panowie zachorowałem na copperhead'a i musialem zapytac Gratuluje zakupu i udanej zabawy nowym nabytkiem! Heh jasne rozumiem. Rowerek wyglada ekstra niestety dla mnie za duzy [emoji6] wiec ciesze sie Slade'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 I to mi się podoba Bez zbytniego zawracania dupska po rzeczowej rozmowie podjęta bardzo dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Dzieki za pomoc w wyborze. Rowerek zakupiony i skrecony. Czeka na czwartkowa jazde testowa! I jak rowerek się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubass Napisano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 I jak rowerek się sprawuje? Jak dla mnie rower jest petarda, nie mam co prawda porównnania do innych "maszyn" ale jakoś się nie wkręcam tylko coraz bardziej wkręcam się w jazdę na jaką pozwala mi rowerek, czyli bezdroża, lasy, pola i łaki, okoliczne górki do 350mnpm itd. Pierwsze 300km za mną, pierwsze zdrapki, błoto itd. już są. Nic się jeszcze nie zepsuło. Teraz szykuje się na jakiś prawdziwy wypad, myślę o Ślęzy w ten weekend. Jak wrócę to dam znać ;- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Więc jesteś zadowolony. To najważniejsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.