Robert1984 Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam serdecznie na wstepie powiem że posiadam rower Hybrydowy Carrera Crossfire 3 od okolo 3 miesiecy, posiadam w nim naped przód Shimano FD-M310 Altus tył Sram x-4 (3x8) po 3 miesiacach urzytkowania nie jestem zadowolony z tego napedu czesto trzeba regulowac i mam wrazenie ze jest wolny, i mam ochote wymienic na coś lepszego.Mój budżet to max 80/100 funtów czyli około 400/500zł, mieszkam w londynie i jezdze codziennie około 40 km do pracy i spowtorem teren jest gorzysty a od czasu do czasu startowac bede w eventach rowerowych na 100 km dlatego potrzebuje dobrego sprzetu co polecilibyscie?? z góry dzieki
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.