krisek96 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam z powodu zmiany planów mam zamiar wybrać się do Holandi na początku Wakacji. Spokojnym tępem bez pośpiechu. Jade w sumie odwiedzić rodzinkę i posiedzieć tam troche a w wakacje lepiej skorzystać i podróżować a nie latac samolotami. Gdyby był ktoś chętny to pisać (ok. 1200 km do Rotterdamu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanek5 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam. Jestem z Tychów i po zdaniu sesji letniej, wybieram się do Anglii na rowerze. Trasa to Eurovelo 2 później zmieniam na Eurovelo 12. W Anglii zamierzam odwiedzić swoją rodzinkę ; ). Także pewno i ty będziesz siedział chwilę w Holandii , może nawet i na powrót możemy się ugadać jakoś . tutaj masz stronę EuroVelo, ścieżki są podobno dobrze oznaczone i czytelne. . Oczywiście kierowałbym się na granicę Polsko Niemiecką i tam się w tą trasę wpiął. EuroVelo 2 Moje doświadczenie to wyprawa do Wiednia w jedną stronę-niestety bo był to Wrzesień i już pogoda siadała, a to góry. Też sobie robie takie mini wypadziki na 1 noc w stronę gór oczywiście : ). Pozdrawiam Romanek5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.