kulten Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/show_item.php?item=5240842526 Witam, Mam na sprzedaż używany ale w świetnym stanie amortyzator Lefty Ultra PBR 140mm rocznik 2011 (na rachunku jest błąd). Leftiego zakupiłem w maju 2012r do mojego Cannondale Prophet. Sprzęt kupiłem nowy (dołączam rachunek) w brytyjskim sklepie TFTuned. W cenie zakupu skok amortyzatora został zmieniony na 140mm (dołączam pisemne potwierdzenie tej zmiany). Sprzęt używałem przez 3 lata jeżdżąc po lasach wokół Poznania. Poza jednym wypadem w Góry Świętokrzyskie mój rower nigdy nie widział większych górek. W tym tygodniu amortyzator przeszedł gruntowny serwis, który objął: - wymianę oleju, - wymianę uszczelek, - wymianę gumy ochronnej, - wymianę filtra, - czyszczenie wraz z wewnętrzną inspekcją. Na moje pytanie w jakim stanie jest amortyzator serwisant stwierdził, że w skali 0-6 jest na 5. (W razie pytań mogę podać maila do serwisanta.) Amortyzator sprzedaję tylko z jednego powodu, tzn. chcę coś nowego do mojego roweru. Gdyby nie to, nie sprzedałbym tego widelca. Kultura pracy i czułość no i super niska waga jak na aluminiowy amortyzator stanowią genialną mieszankę i jest to najlepszy amor na jakim kiedykolwiek jeździłem! W komplecie sprzedaję: - amortyzator Lefty - rura sterowa (21,5cm) - mostek Cannondale (długość: 80mm, 5st. wznosu) - najnowsza wersja - górny kapsel SI - dowód zakupu. Stan całości oceniam na naprawdę świetny. Z wad dopatrzyłem się tylko troszkę zdartego lakieru co zaznaczyłem strzałkami na zdjęciu poniżej. Górna nakrętka nosi ślady od odkręcenia w celu resetu łożysk. Mostek ma z przodu trochę rysek ale to jest naprawdę kosmetyka. Wszystkie śrubki w amorze jak i mostku są w stanie niemal idealnym. Waga amora wraz z rurą sterową: 1,51kg Waga mostka wraz z śrubami: 0,15kg Z danych technicznych warto jeszcze dodać, że: - amor posiada regulację tłumienia - blokadę skoku - regulację twardości poprzez wtłoczenie odpowiedniej ilości powietrza. W razie pytań proszę pytać. Zachęcam do odbioru osobistego (okolice Poznania). Wkrótce wystawię również komplet kół Mavic Crossmax ST z 2012r. z mocowaniem pod Leftiego. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pytać. http://allegro.pl/show_item.php?item=5240842526 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Cena 1300 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.