Bizon Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Doświadczenie ,opinie jesli ktoś posiadał ,posiada.Obręcz jest lekke (według mnie) nie wiem czy jest za to dość wytrzymałą (76 kg) i czy jest warta swojej ceny 155 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 w Bb napisali że są miekkie. Tyle z teorii. Tam były testowane z dt 240s i niecieniowanymi szprychami w meridzie mission carbon cośtam cośtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 w meridzie mission carbon cośtam cośtam. W Meridzie Carbon Team. Koło było sztywno (tzn mocno) zaplecione, mimo to przy pochylaniu roweru w zakrętach obręcz obcierała o klocki. Więcej nie miałem styczności z tymi obręczami. Jakiś czas temu wybierałem pomiędzy X-517 i XR4.1 i wziąłem Mavici. Opinie masz na mtbr: http://www.mtbr.com/reviews/rim/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Rozumiem ze z maviców jesteś zadowolony póki co .Eh bądź tu madry i pisz wiersze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Kolega je kupil razem z piastami Xt do przodu i tylu i chyba Dt Revo szprychami tymi takimi cieniutkimi. Jechalismy razem tylko raz. (wczoraj) bo wyjechal na2-3dni. Mowi ze czuje ze wiotkie jest przednie koło (mysle ze wina szprych nie obreczy). Kolega jeździ bardzo agresywnie, wazy okolo 68kg. Po 65km i kilku podskokach na razie sa proste :] W miare pokonania z nim kilku km napisze cos z jego przezyć ale poki co nie ma go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ja posiadam te obręcze od 4 miesięcy i przy wadze 90 kg smiem twierdzić że są super sztywne a kto twierdzi inaczej ten chyba nigdy nie miał z nimi do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.