Skocz do zawartości

[Rower] Rower crossowy jaki max 2000 zł ?

Vivat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukałbym naszej rodzimej legendy, nie ma porównania do odpowiedników cenowych z zagranicy: Unibike Zethos, jakaś używka w dobrym stanie będzie lepsza niż nowy Author na gorszych częściach. Nówka chyba ponad 3tyś ale używki już widziałem po 2.

Jak kupowałem rower też miałem 2000 i z perspektywy czasu dopiero wiem, że rower nie musi być nowy żeby być dobry, coś jak z samochodami.

Author, który podałeś, to drogi klocek na słabym osprzęcie. Kands trochę lepiej wygląda ale również nie dałbym za niego 2tyś, co najwyżej 1. 2tyś to taki dziwny budżet, nic fajnego nowego nie dostaniesz a w sumie to już jest jakaś kwota, więc pewnie byś tego oczekiwał.

Napisano

"Poszukałbym naszej rodzimej legendy, nie ma porównania do odpowiedników cenowych z zagranicy"

Jakie rowery miałeś na myśli ?

Napisano

A czy kolarze zawodowo jeżdżący we Francji używają tarczy? Dla nich to jest tylko jakiś gadżet marketingowy. To jak dla mnie jest dodatkowo zbędna waga te tarcze to jednak metal a v-brakei hamują równie dobrze, na tyle dobrze, że przez przednią kierownicę możesz przelecieć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...