venom2000 Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Dramatyzujecie Panowie,daj sobie czasu troszkę i będzie dobrze
cinek1987cinek Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Napisano 28 Kwietnia 2015 Jeśli są ślady używania to zapomnij, w innym wypadku przy zakupie wysyłkowym oddajesz bez problemu - bez podawania przyczyny ..Heh za dużo ich nie ma, no aleee.... Dramatyzujecie Panowie,daj sobie czasu troszkę i będzie dobrzeMożliwe. Na razie będę je testował. W razie W mam jeszcze M520.
cinek1987cinek Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Witam. Wczoraj odesłałem Time'y na gwarancję, zobaczymy co zrobią z tym. Btw. Założyłem M520 znowu i kurde w porównaniu do XC4 wpina się i wypina lekko - mając teraz porównanie. Czy w każdych TIME'ach tak to działa?
cinek1987cinek Napisano 21 Maja 2015 Autor Napisano 21 Maja 2015 Witam. Wczoraj odebrałem Time'y który odesłałem na gwarancję. Ani w sklepie ani dystrybutor nie stwierdził żadnych niezgodności - odesłali mi. Przyszło mi do głowy, że to może mój model butów z podeszwą mtb nie pozwalał mi się uwolnić - zakupiłem te podkładki między but a blok Crank. Zamontowałem i na sucho jest lepiej. Potesetuje w terenie. Zapewne jak się bloki trochę wyrobią to też będzie lżej. Dzięki wszystkim za odp. Myślę, że temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.