Wilku89 Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dzis bylem zmuszony do wymiany lancucha, bo moj hg-53 zdechł. Koles mial hg-53, ale byl za krotki, dlategho tez zamontowalismy łancuch sram pc49. Chodzi jak nalezy, nawet ciszej, niz tamten. Czy nie ma przeciwskazan, aby mieszac kasete shimano z lancuchem sram? I jeszcze jedno czy ten pc49 to jest na pewno lancuch 9rzędowy? P.S. Czytalem topic o kompatybilnosci, ale chce sie upewnic, czy mi sh*tu nie wcisneli. Z gory thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 tak szybko padl ci lancuch????? cyfra "9" w nazwie lancucha wskazuje na przeznaczenie do napedow 9 rzedowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 1400km mial i w ogole dzis jakos sie dziwne zachowywal, wkurzylem sie, zamach i do smieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 heh 1400km... chyba lubisz wydawac pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 bialykom, moj hg53 od samego poczatku sprawial mi problemy, przeskakiwal, byl za krotki wozek na najmniejsza koronke z przodu i ztylu nie byl ronolegly do lancucha. Teraz jest pieknie W piatek mam sie stawic u nich, by mi miedzy uszczelki wpuscili troche smaru stalego, bo są suche i okropnie skrzypi amorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.