donn Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam, Mam zamiar przerzucić się z MTB na przełaj i chciałbym sprzedać swój sprzęt. Niestety nie jestem w stanie wycenić, więc liczę na Waszą pomoc. Kupiłem 4 lata temu w GoSport Affix fx3 i została z niego rama rozmiar 19", mostek i sztyca ZOOM. Reszta wymieniona na: amortyzator xcr mg sr suntour 100mm przednia przerzutka Deore, klamkomanetki Deore 3x9, przednia przerzutka Deore, tylna przerzutka SLX, kaseta CS-HG50, kierownica uno grade, korba i suport Alivio łańcuch SLX CN-HG73, szczeki hamulców zyzzyx na klockach kellys dualstop, pedały Neco, siodełko Accent Derry, jeszcze są błotniki niewidoczne na zdjęciu SIMPLA HAMMER 2 SDE Niestety nie wiem jakie ma obręcze i piasty, kolega od którego kupiłem zapomniał Na tym zestawie przejechane jest niecałe 1500 km więc stan bdb. W razie jakbym o czymś zapomniał to proszę zapytać EDIT: Dorzuciłem fotkę z przebiegiem każdej części.
donn Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Napisano 12 Kwietnia 2015 nikt nie wie ile mniej więcej mogę za niego dostać?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.