maly_knw Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dlaczego moj temat w dziale sprzet zostal usuniety...Dodalem tem w ktorym prosilem o porade jaki wybrac sprzet do moich wymagan i pieniedzy jakimi dysponuje...Temat zostal usuniety...Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Moderatorka Ecia usunęła temat ponieważ został napisany niezgodnie z zasadami - zostałeś o tym powiadomiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly_knw Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nikt mnie nie powiadomoil i nie napisal mi co bylo nie zgodne :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nikt mnie nie powiadomoil i nie napisal mi co bylo nie zgodne :034: dorosłym ludziom nikt nie tłumaczy tylko wali z grubej rury po sposobie w jakim załozyłes ten temat widze że MUSISZ przeczytać zasady pisania na forum i na pewno nikt z moderatorów nie bedzie sie czepial powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly_knw Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Przeczytalem regulamin i wynika z niego tylko tyle ze zle nazwalem swoj temat co mogl admin/moderator zmienic... Wiec w czym problem :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Problem? Zakładaj tematy zgodnie z regulaminem forum to nie będzie "problemu"... http://forumrowerowe.jgc.pl/Zasady-Pisania...atow-t9018.html Dalsza dyskusja jest IMHO zbyteczna - już wiesz czemu temat wyleciał, i jak nalezy je zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 dziennie, mam takich delikwentów 5 czasami 7 nie mam ani czasu ani ochoty nauczac każdego z osobna wystarczy przeczytac ze zrozumieniem zasady i bawic sie razem z nami na szczęscie tych którym wystarczy przeczytac zasady i wiedza jak sie poruszac na forum jest większość tematy i posty sprzeczne z zasadami, dla dobra forum sa bezwzględnie usuwane pozdrawiam jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.