esia Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Pytanie z cyklu: pytania blondynki.Kupiłam używany rower. Z tyłu ma przymocowane takie coś, coś jak bagażnik. Nie mam pojęcia jak to obsługiwać. Wydaje mi się że trzeba coś do tego dokupić, ale nawet nie wiem gdzie szukać Link poniżej Zdjęcia
Mod Team anarchy Napisano 8 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2015 SerwusNie miałem ale prawdopodobnie to "szyna" pod dedykowane torby topeaka które się szybko wpina i wypina z systemu.Jeżeli nie masz nic takiego to Tobie chyba na nic taki system, nie mówiąc o tym ,że jak położysz jakąś torbę to blacha może zniszczyć dno. Do przemyślenia.......podobnie jak sposób zakładania tematu... klamry i takie tam. Zalecam następnym razem trzymania się zasad
esia Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Napisano 8 Kwietnia 2015 Przepraszam Ciekawe czy taką torbę można dokupić. Prawdę mówiąc nawet nie wiem gdzie szukać, pod jakim hasłem
ElDiablo Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Esia -sklep bikeman na samolotowej ma topeaka ( http://www.bikeman.pl/o-nas,12 ). Tam Ci wszystko powiedzą i doradzą
Hetman Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak, to stelaż pod sakwy, innych firm też powinny podejść. Jak chcesz wozić coś małego, to możesz przypinać ekspanderami .
Jacol79 Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Są chyba różne rodzaje toreb do tych bagażników. Ja mam coś takiego jak na filmiku i bardzo fajna rzecz bo pakuję do torby to co potrzebuję do pracy i poprostu wsuwa się tą torbę co trwa sekundę. Jedynie jak się w torbie rozłoży boki (coś na wzór sakw tylko nie aż tak wielkie) to można podpiąć je gumkami ale to też trwa tyle co nic
esia Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Napisano 9 Kwietnia 2015 Dzięki, fajna sprawa. Będę się rozglądać za taką torbą, w wolnej chwili podjadę na przymiarkę do sklepu
esia Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Napisano 11 Kwietnia 2015 W jakiej cenie?? Czy znacie jakieś tańsze zamienniki torby Topeak MTX Trunk Bag DXP ? Lub czegoś innego co by pasowało do tego bagażnika
FigoiFago Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Wysłałem do Ciebie wiadomość w sprawie ceny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.