Skocz do zawartości

[Bagażnik] Topeak - jak to się obsługuje?

esia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie z cyklu: pytania blondynki.
Kupiłam używany rower. Z tyłu ma przymocowane takie coś, coś jak bagażnik. Nie mam pojęcia jak to obsługiwać. Wydaje mi się że trzeba coś do tego dokupić, ale nawet nie wiem gdzie szukać :)

Link poniżej :)

Zdjęcia

• Mod Team
Napisano

Serwus
Nie miałem ale prawdopodobnie to "szyna" pod dedykowane torby topeaka które się szybko wpina i wypina z systemu.
Jeżeli nie masz nic takiego to Tobie chyba na nic taki system, nie mówiąc o tym ,że jak położysz jakąś torbę to blacha może zniszczyć dno. Do przemyślenia...

....podobnie jak sposób zakładania tematu... klamry i takie tam. Zalecam następnym razem trzymania się zasad ;)

Napisano

Przepraszam :)

Ciekawe czy taką torbę można dokupić. Prawdę mówiąc nawet nie wiem gdzie szukać, pod jakim hasłem ;)

Napisano

Są chyba różne rodzaje toreb do tych bagażników. Ja mam coś takiego jak na filmiku i bardzo fajna rzecz bo pakuję do torby to co potrzebuję do pracy i poprostu wsuwa się tą torbę co trwa sekundę. Jedynie jak się w torbie rozłoży boki (coś na wzór sakw tylko nie aż tak wielkie) to można podpiąć je gumkami ale to też trwa tyle co nic

Napisano

Dzięki, fajna sprawa. Będę się rozglądać za taką torbą, w wolnej chwili podjadę na przymiarkę do sklepu :)

Napisano

W jakiej cenie??

Czy znacie jakieś tańsze zamienniki torby Topeak MTX Trunk Bag DXP ? Lub czegoś innego co by pasowało do tego bagażnika :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...