KamilPSv Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam Z góry przepraszam za umieszczenie w tym temacie postu ale nie wiem gdzie go wsadzić :/ proszę admina o przeniesienie do odpowiedniego tematu. Przejdźmy do tematu. Chciałem kupić rower do DH ale wyczytałem że taki rower to wyłącznie do zjazdów a chciałbym jeździć nim również "po mieście". I dowiedziałem się że o wiele lepszy byłby rower do Enduro.. A że jestem zielony w temacie składania, a nie chce kupować całego, prosiłbym o opisanie całego procesu tego składania i w ogóle. Wiem ze mogę tutaj zostać "zbesztany" za to no ale cóż.. Opisanie części, polecenie czegoś, budżet sądzę że nie zbyt ograniczony ponieważ chce go składać trochę czasu najlepiej jak najmniej. Jeszcze raz: o etapy składnia, co i jak, i najlepiej coś polecić Pozdrawiam.
Mod Team Maniak Napisano 8 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód:- taki temat już istnieje Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.