BARSOK93 Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 https://www.facebook...&type=1 witam - PROSZE ZAPOZNAC SIE Z POSTEM I PROSZE PODAC DALEJ, marne szanse na odnalezienie cudenka, lecz nie trace nadziei!! na policje nie mam co liczyc!PODAJ DALEJ - bede wdzieczny! Załączone pliki 10917065_731730440267420_7894892914917836963_n.jpg 92,33 KB 11 Ilość pobrań hawajska 7 - warszawa 02.04 budynek szkoly podstawowej, pierwsze co zrobilem po wejsciu na teren szkoly to sprawdzenie czy sa kamery ( byly - co mnie uspokoilo) rower przypiety byl zwykla linka(niestety latwa do przeciecia) do stojaka przy samym wejsciu do szkoly.stalo pare innych rowerow, mendy zawinely drugi rower stojacy obok - damke o wartosci 2 kafli..co do mojego roweru:rama chinczyk, full carbon, bez zadnych oznaczen, barwa - typowe wlokno weglowe biale siodelko sellie itallia z lekkim odarciem na koncu, osprzet - full ultegra(dosc stary model) koła - Giant EXT Pro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anton13 Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jak zauważę na olx czy innym portalu dam znać,szkoda rowerku też mi zwinęli jakiś czas temu z pod szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARSOK93 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 sam przegladam na olx, allegro i gumtree, na olx jest rowerow od groma... bede szukac wytrwale..jak sami widzicie rowerek wyglad ma konkretny...monitoring prawdopodobnie bedzie za bardzo niewyrazny... dzieki za pomoc w kazdej formie za odnalezienie - przewidywalna nagroda za kardziez - odciecie reki!aa i na policji jedyne co mi babka powiedziala- to to, ze do konca miesiac "sledztwo" zostanie umorzone, bo oni nie maja czasu na takie rzeczy - "wie pan jak to jest";/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnione na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Siemka. :-) Tak jak gdzieś wcześniej pisałem życzę Tobie aby Twój rower znalazł się jak najszybciej, jedyne co moga Ci pomóc, to poszperam w internecie, jak coś znajdę to dam znać. Pozdrawiam. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij fotę w taki sposòb, aby każdy miał dostęp żeby zobaczyć. Mi odmawia pokazania foty, kumplowi też. Powinni łapy obcinać za takie coś. Skurczybyki kradną, bo wiedzą że policja gówno im zrobi. Przy okazji dziś jak byłem w decathlonie, serwisant opowiadał jednemu z klientów jak pod sklepem u nich złodzieje chcieli zajumić rower. Ponoć mieli sporych rozmiarów raka. Nie udało im się, bo ochrona ich przepędziła. Ale rak ponoć przeciął uloka renomowanej firmy jak masło. Mimo, że produkt miał atesty na tego typu nożyce i ciekły azot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARSOK93 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 skoro inni maja wglad - ba udalo sie udostepnic, to Ty tym bardziej wglad miec powinienies. rozyslajcie po znajomych, w grupach, do ktorych nalezycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobson Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 nie mogę zobaczyć zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad9100 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Zdjęć nie widać na mobilej apk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Również nie mam foty. Otwiera się tylko facebookowa Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez ElDiablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARSOK93 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 zdjecie jest takei samo, jak te z FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARSOK93 Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 PROSZE O POMOC - UDOSTEPNIJCIE CHOCIAZ POST Z FB BEDE BARDZO WDZIECZNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij fotę w taki sposòb, aby każdy miał dostęp żeby zobaczyć. Mi odmawia pokazania foty, kumplowi też. Powinni łapy obcinać za takie coś. Skurczybyki kradną, bo wiedzą że policja gówno im zrobi. Przy okazji dziś jak byłem w decathlonie, serwisant opowiadał jednemu z klientów jak pod sklepem u nich złodzieje chcieli zajumić rower. Ponoć mieli sporych rozmiarów raka. Nie udało im się, bo ochrona ich przepędziła. Ale rak ponoć przeciął uloka renomowanej firmy jak masło. Mimo, że produkt miał atesty na tego typu nożyce i ciekły azot. Pewnie ten sprzedawca wciskał temu klientowi zwykła linkę :/ Jest u-lock i U-LOCK..Każda firma posiada zapięcia o różnym stopniu zabezpieczenia.. Mimo wszystko powinno się takim dłonie obciąć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Siemka. "Biznes to biznes", @cr4zylucky masz racje o tym że sprzedawcy wolą sprzedawać linki. Nawet wydaje mi się że jakbyś spytał o łańcuch, albo tym bardziej o u-locka byliby zdziwieni takim klientem. Także jeśli usłyszycie tekst typu "po co panu/pani łańcuch/u-lock, linka wystarczy", albo "jak zapnie pan/pani linką to nikt pana/pani roweru nie ukradnie", także po takich tekstach już wiecie o co chodzi "biznes to biznes". Oczywiście nie wszyscy sprzedawcy są nastawieni aż tak mocno na interesy, zdarzają się naprawdę sprzedawcy z profesjonalnym podejściem i doradzeniem klientowi. Pozdrawiam. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez PanRowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARSOK93 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 NIESTETY DALEJ ROWER SIE NIE ODNALAZL.. PROSZE O POMOC I UDOSTEPNIENIE TEGO POSTU: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=765304310243366&set=a.552072708233195.1073741829.100002914118939&type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi