Cona78 Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 Sidi Drako 43,5 Białe, stan prawie sklepowy, oryginalny karton. Sprzedaję z powodu źle dobranego rozmiaru. Niestety przejechałem się w nich kilka razy na szosie i przykręciłem bloki więc nie mam możliwości oddać do sklepu. Buty są czyste, pachnące i wyglądają prawie jak z pudełka. Od nowych różnią się tym że mają ślad po przykręcaniu bloków do podeszwy. Puryści mogą sobie dokupić za 15zł wymienną płytkę i będzie jak nowe. Cena nie do przebicia 849 zł. http://velo.pl/odziez/buty-rowerowe/sidi/mtb-drako-srs-carbon-vernice Możliwy odbiór osobisty i oglądanie w Radomiu.
Cona78 Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Napisano 10 Kwietnia 2015 Kupiłem prawidłowy rozmiar i zamieniłem bieżnik podeszwy, płytkę do bloków oraz wkładki więc teraz buty są praktycznie nowe. Możliwe oglądanie w Warszawie na tygodniu i po wcześniejszym umówieniu się.
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.