Cona78 Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Sidi Drako 43,5 Białe, stan prawie sklepowy, oryginalny karton. Sprzedaję z powodu źle dobranego rozmiaru. Niestety przejechałem się w nich kilka razy na szosie i przykręciłem bloki więc nie mam możliwości oddać do sklepu. Buty są czyste, pachnące i wyglądają prawie jak z pudełka. Od nowych różnią się tym że mają ślad po przykręcaniu bloków do podeszwy. Puryści mogą sobie dokupić za 15zł wymienną płytkę i będzie jak nowe. Cena nie do przebicia 849 zł. http://velo.pl/odziez/buty-rowerowe/sidi/mtb-drako-srs-carbon-vernice Możliwy odbiór osobisty i oglądanie w Radomiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Kupiłem prawidłowy rozmiar i zamieniłem bieżnik podeszwy, płytkę do bloków oraz wkładki więc teraz buty są praktycznie nowe. Możliwe oglądanie w Warszawie na tygodniu i po wcześniejszym umówieniu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.