lago Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam. Od jakiegos czasu niepokoją mnie metaliczne stuki z tylnego koła przy jeździe po dziurach gdy pracuje zawieszenie. Przyczyn doszukałem się w bębenku który łańcuch rusza podczas ugięć. Nagrałem filmik pracy bębenka, czy to normalne ? https://youtu.be/akuS26WYESg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Bębenek pracuje normalnie. Taki stuk musi być bo przecież zapadka się blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 To co pokazałeś to nie tyle luz bębenka co jałowy skok, przynajmniej ja tak to widzę. Luz miałbyś gdyby bębenek telepał się, a przykręcona kaseta falowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.