Skocz do zawartości

[amortyzator] lekki,firmowy na normalnej rurze sterowej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sa jeszcze jakies oferty producentow z nowymi lekkimi amorkami ale z normalnym,prostym profilem rury sterowej?? 

mam rame z tradycyjna glowka I widze ze jestem na starcie zablokowany jezeli chodzi o wymiane amorka...bo widze ze wszystko lekkie,flagowe to tylko z trapezem nad podkowa

Napisano

budzet nie ma wiekszego znaczenia..

jak bylem mlody to marzyl mi sie sid,ale problemem byly finance.....teraz jak finance sa stabilne to zmienili profil,no jakby mi na zlosc heh

rozumie ze te 'lezaki' beda normalne widziane w ofertach sklepow..czy to raczej 'z pod' lady

Napisano

wstyd sie przyznac ale kupilem w zeszlym roku rower i te rozmiary sterow przegapilem podczas wybierania...

-tzn piszac inaczej nie wiedzialem wtedy ze dzisiaj bedzie mialo to dla mnie takie znaczenie

a z drugiej strony im wiecej czytam forum to tym bardziej nie wiem czego chce hehe

na nowa rame i amour budzetow juz nie mam,na dodatek doszedlby problem wyboru korb :D

rodszyld..kola 29

Napisano

pierwsze co musze zaznaczyc ze nie mam w planach kupowac na razie amorka..mam w chwili obecnej jakiegos fox'a float 32 evolution 100mm na os 9mm,ale nie wiem jego dokladnej specyfikacji ..wiem ze ma 3 tryby pracy,a ostatnim jest calkowita blokada

-wydaje sie byc ciezki

przegladalem oferty amorkow tak bardziej z ciekawosci..i zauwazylem ze ta rura sterowa strasznie wszystko skomplikowala

Napisano

Nie wykorzystujesz tego Foxa nawet w 30%,nic nie uzyskasz zbijając 100g z i tak lekkiego amortyzatora.

Idż pojezdzić,nie pompuj pieniędzy w huty i fabryki bez powodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...