mrovka Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 sa jeszcze jakies oferty producentow z nowymi lekkimi amorkami ale z normalnym,prostym profilem rury sterowej?? mam rame z tradycyjna glowka I widze ze jestem na starcie zablokowany jezeli chodzi o wymiane amorka...bo widze ze wszystko lekkie,flagowe to tylko z trapezem nad podkowa
modrzew Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Są, trzeba poszukać i nie bać się leżaków magazynowych. I najważniejsze - jaki budżet.
mrovka Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Napisano 6 Kwietnia 2015 budzet nie ma wiekszego znaczenia.. jak bylem mlody to marzyl mi sie sid,ale problemem byly finance.....teraz jak finance sa stabilne to zmienili profil,no jakby mi na zlosc heh rozumie ze te 'lezaki' beda normalne widziane w ofertach sklepow..czy to raczej 'z pod' lady
modrzew Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Jak budżet nie ma znaczenia to czemu nie nowy rower z taperowaną główką i odpowiednim widelcem?
rodszyld69 Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 szukasz zapewne pod koło 26" http://www.bike-discount.de/en/buy/rock-shox-sid-rct3-solo-air-100-black-111337/wg_id-820
mrovka Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Napisano 6 Kwietnia 2015 wstyd sie przyznac ale kupilem w zeszlym roku rower i te rozmiary sterow przegapilem podczas wybierania... -tzn piszac inaczej nie wiedzialem wtedy ze dzisiaj bedzie mialo to dla mnie takie znaczenie a z drugiej strony im wiecej czytam forum to tym bardziej nie wiem czego chce hehe na nowa rame i amour budzetow juz nie mam,na dodatek doszedlby problem wyboru korb rodszyld..kola 29
rodszyld69 Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 rodszyld..kola 29 na sztywnej osi, czy zwykła http://www.bike-discount.de/en/buy/rock-shox-sid-rct3-solo-air-29-100-black-111517/wg_id-8720
mrovka Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Napisano 6 Kwietnia 2015 pierwsze co musze zaznaczyc ze nie mam w planach kupowac na razie amorka..mam w chwili obecnej jakiegos fox'a float 32 evolution 100mm na os 9mm,ale nie wiem jego dokladnej specyfikacji ..wiem ze ma 3 tryby pracy,a ostatnim jest calkowita blokada -wydaje sie byc ciezki przegladalem oferty amorkow tak bardziej z ciekawosci..i zauwazylem ze ta rura sterowa strasznie wszystko skomplikowala
Tomek21001 Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Nie wykorzystujesz tego Foxa nawet w 30%,nic nie uzyskasz zbijając 100g z i tak lekkiego amortyzatora. Idż pojezdzić,nie pompuj pieniędzy w huty i fabryki bez powodu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.