trzepak Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Cześć! Jeżdżę rowerem już od dawna( dziennie około 20- 30 km) i mój wysłużony sprzęt nie zbyt mnie zadawala. Chciałbym kupić "Coś" nowego stosunkowo nie drogiego. W dodatku szybkiego nadającego się na karzdą nawieszchnie. Dodam, że mam do wydania około 1500 zł choć może być droszy. Z góry dzięki za pomoc!
Sebciuu Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 1500zł, każda nawierzchnia... Szczerze polecam http://www.unibike.pl/flashgts.php Unibike fajne Crossy ma, śmigałem ich Crossfire'em, później właśnie Flash'em - w terenie dają radę, na asfalcie lekko idą, fajne rowerki, z dobrym, pewnym osprzętem i gwarancją
Mod Team durnykot Napisano 6 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.