Ychu Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam , wiem że to dziwne pytanie , ale czy też co roku macie pełno mrówek? Bo u mnie łażą po całej kuchni i nie tylko. Gdy na komodzie w pokoju stał wazon z baziami czy jak to kto nazywa były pod nim , gdy go nie ma łażą w kuchni. Żadne specyfiki nie pomagają , też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 U mnie łażą czasem białe myszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruff Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Powodzenia w zwalczaniu http://f.kafeteria.pl/temat/f5/jak-sie-pozbyc-mrowek-faraonek-p_3353384 http://www.ekologia.pl/srodowisko/przyroda/mrowki-faraona-istoty-niezniszczalne,11313,1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Bo u mnie łażą po całej kuchni i nie tylko. Gdy na komodzie w pokoju stał wazon z baziami czy jak to kto nazywa były pod nim , gdy go nie ma łażą w kuchni. 1. Śledź ich ścieżki , znajdź mrowisko i gotuj się na epicką walkę z Królową 2. W światecznym duchu zaprzyjaźnij się z nimi i dokarmiaj cukrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 2. W światecznym duchu zaprzyjaźnij się z nimi i dokarmiaj cukrem Haha dobre dokarmić to je mogę solą GruffDzięki za link , pisali tam coś o TYM trzeba będzie się zaopatrzyć i się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Oj wiosenne porządki by się przydały. Psikaj, syp i sprzątaj, jak nie mają co wynieść to same się wyniosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Oj wiosenne porządki by się przydały. Psikaj, syp i sprzątaj, jak nie mają co wynieść to same się wyniosą Spróbuje najpierw tych płytek globol , po za tym one takie chętne nie są do wyniesienia. Raz nawet wlazły do szklanki z sokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Wygrałeś? To ja coś od siebie... Miałem lat jakieś 11-12 i przyjechałem do Babci (która zawsze miała mrówki) na ferie. Pierwszego dnia wziąłem do łapek radio które stało w kuchni na półce, a które Dziadek od ruskich przywiózł i średnio je można było dotykać bo "suwanir"... i w tym momencie rozpętała się wojna... mojej babci wyposażonej w mokrą szmatę o uratowanie blatu kuchennego oraz mojej ręki spod panowania mrówek. Wygrała... ja żyje, Ona żyje, mrówki nie i nigdy nie powróciły. szukaj w miejscach rzadko odwiedzanych, za szafkami których nie odsuwasz i jeśli tylko starczy Ci odwagi to je pokonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Wygrałeś? No właśnie kurcze (już miało być niecenzuralnie ) nigdzie nie mogę tych płytek dostać bo one tam z 10 zł kosztują a przesyłka mnie wyjdzie więcej (za pobraniem płacę). Dziś jeszcze mama chce jechać do Auchana po drzwi (leroy merlin dokładnie) i tam poszukam po tych sklepach jak nie to po prostu zamówię z netu. Wygrała... ja żyje, Ona żyje, mrówki nie i nigdy nie powróciły. No to ostro je babcia załatwiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dawno temu w pracy po dłuższej, bezskutecznej walce problem rozwiązaliśmy sprayem Expel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potger Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Jedyny sposób na mrówki, to dojść do tego, gdzie zarazy mają swoją bazę... i ją zniszczyć. Sąsiadka kiedyś miała nawet mrówki w chlebaku. Rozpetała się wojna, jak "poczestowała" siostrzenicę kanapką z mięskiem i mrówkami. Walcz, chłopie i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Walcz, chłopie i powodzenia Dzięki Odi Gdzie takie cudo można dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Widywałem w marketach stojaki z różnymi artykułami tego producenta. Ale i wysyłkowo gdzieś też pewnie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potger Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 kiedyś też Raid był na mrówki. znajomi po odkryciu gniazda z królową zużyli chyba ze 2 butle z tym specyfikiem. Warto było, królowa odeszła jak niepyszna. Koleżanki też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.