Terrorista Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam , jeździłem 1,5 sezonu na moich dotychczas ulubionych oponach Continental Twister Supersonic ważących około 330 g jedna , jak dla moich potrzeb wyśmienite oponki . Problem jest taki iż oponki się powoli kończą i chcę kupić następne Continentale twister supersonic , lecz szukałem w internecie i praktycznie nigdzie ich nie znalazłem na allegro są jakieś ale drogie 180 zł sztuka . Chciałbym żeby ktoś pomógł mi poszukać tańszych może ktoś zna jakiś polski sklep w którym można je dostać za dobre pieniądze . Pamiętam że w zeszłym roku widziałem po 140 zł i też za tyle mniej więcej chciał bym ją dostać . Proszę was o pomoc . Na cbike.pl są za 170 zł Jeszcze w kilku ale też w granicach 160 zł
porcelanowy Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 · Ukryte przez safian, 6 Kwietnia 2015 - Brak powodu Ukryte przez safian, 6 Kwietnia 2015 - Brak powodu Powitoł Wymundrzenie tu było... można skasować
bobiik Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 Niekoniecznie na temat ale może zainteresują Cię opony Geaxa? Model Barro race. Szybkie i lekkie Sam na nich jeździłem ,a znam osobę która zmieniła Twistery na rzecz barro race i była bardzo zadowolona.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.