Skocz do zawartości

[buty] ile mogę utargować?

Ipla

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak:
Styrane, rozpadające się i najpewniej przepocone buty... nie ubrał bym tego na nogi nawet jakby ten gość chciał mi je oddać za darmo. Jeżeli są rzeczy na których nie warto oszczędzać to na pewno są to buty. Zwłaszcza, że za 250PLN kupisz na spokojnie nowe, może nie topowy model, ale na pewno będą bardziej komfortowe niż to co nam pokazałeś.

@@mpm470,

Przekonałeś mnie... odrzucam je 

http://allegro.pl/buty-mtb-spd-shimano-sh-m065-czarne-44-i5150125241.html z tego co słyszałem bardzo dobre buty, kolega ma i sobie chwali, tylko sprawdź dokladnie rozmiar bo shimano lubi zaniżać, a jeżeli chcesz przyoszczędzić to na allegro idzie kupić nowe buty shimano po 130-150zł tylko trzeba czatować.

Buty MTB SPD SHIMANO SH-M065 czarne # 44 (5150125241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo dobre buty, kolega ma i sobie chwali, tylko sprawdź dokladnie rozmiar bo shimano lubi zaniżać.

Mam do wydania maksymalnie 200zł ;/ 

http://allegro.pl/buty-mtb-spd-shimano-sh-m065-czarne-44-i5150125241.html z tego co słyszałem bardzo dobre buty, kolega ma i sobie chwali, tylko sprawdź dokladnie rozmiar bo shimano lubi zaniżać, a jeżeli chcesz przyoszczędzić to na allegro idzie kupić nowe buty shimano po 130-150zł tylko trzeba czatować.

Przy trzech rzepach trochę brakuje sztywnego "trzymania", z dwoma tym bardziej może tak być.

jakieś opinie o nich? Ile będzie szła przesyłka?
nie mam butów tej firmy więc się nie wypowiem, co do przesyłki to od dnia wysłanie szła do mnie przez tydzień razem jak sie tam garnął to wyjdzie jakieś 10 dni może krócej. Zakup do 100 ojro przesyłka idzie przez pocztę angielska później naszą, dlatego to trochę trwa <_<

nie mam butów tej firmy więc się nie wypowiem, co do przesyłki to od dnia wysłanie szła do mnie przez tydzień razem jak sie tam garnął to wyjdzie jakieś 10 dni może krócej. Zakup do 100 ojro przesyłka idzie przez pocztę angielska później naszą, dlatego to trochę trwa

Piszą że są kompatybilne z shimano, mam nadzieję że z blokami nie będzie problemów (chce bloki pod pedały 520,)

Pieniądze wysyłałeś przelewem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...