Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Tak jak w tytule, chciałbym jak najniżej zejść z ceny aby je kupić bloki w zestawie, chodź sprzedający mówił że warto je wymienić. http://olx.pl/oferta/buty-spd-shimano-sh-m230-rozmiar-44-z-karbonowa-podeszwa-bloki-CID767-ID7WReP.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 eeeeeeeee ale wiesz to zalezy od sprzedajacego i twojej perswazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 A tak szczerze to ile byś dał za tak utyrany produkt do tego buty przy założeniu, że chyba nówki chodziły po 4 stówy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ciężko mi powiedzieć ile dać, na pewno nie dam 200zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpm470 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Powiem tak:Styrane, rozpadające się i najpewniej przepocone buty... nie ubrał bym tego na nogi nawet jakby ten gość chciał mi je oddać za darmo. Jeżeli są rzeczy na których nie warto oszczędzać to na pewno są to buty. Zwłaszcza, że za 250PLN kupisz na spokojnie nowe, może nie topowy model, ale na pewno będą bardziej komfortowe niż to co nam pokazałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 @@mpm470, Przekonałeś mnie... odrzucam je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Poprosiłbym o deo do butów w zestawie. Bo sporo przeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpm470 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 @@mpm470, Przekonałeś mnie... odrzucam je http://allegro.pl/buty-mtb-spd-shimano-sh-m065-czarne-44-i5150125241.html z tego co słyszałem bardzo dobre buty, kolega ma i sobie chwali, tylko sprawdź dokladnie rozmiar bo shimano lubi zaniżać, a jeżeli chcesz przyoszczędzić to na allegro idzie kupić nowe buty shimano po 130-150zł tylko trzeba czatować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Buty MTB SPD SHIMANO SH-M065 czarne # 44 (5150125241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo dobre buty, kolega ma i sobie chwali, tylko sprawdź dokladnie rozmiar bo shimano lubi zaniżać. Mam do wydania maksymalnie 200zł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Za darmo bym tych butów nie chciał. Zwyczajnie brzydziłbym się założyć. Dokładając 100 zł masz nowe buty shimano, na gwarancji, pachnące fabryką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpm470 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Szukaj na allegro, wbrew pozorom sporo jest nowych butów do 200zł, na pewno coś znajdziesz Ułatwię Ci sprawę: http://allegro.pl/rowery-i-akcesoria-obuwie-110166?price_from=100&price_enabled=1&price_to=200&buyNew=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Szukaj na allegro, wbrew pozorom sporo jest nowych butów do 200zł, na pewno coś znajdziesz Codziennie przeglądam i czekam na odpowiednie buty, jak już znajdę to rozmiar się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/buty-mtb-spd-shimano-sh-m065-czarne-44-i5150125241.html z tego co słyszałem bardzo dobre buty, kolega ma i sobie chwali, tylko sprawdź dokladnie rozmiar bo shimano lubi zaniżać, a jeżeli chcesz przyoszczędzić to na allegro idzie kupić nowe buty shimano po 130-150zł tylko trzeba czatować. Przy trzech rzepach trochę brakuje sztywnego "trzymania", z dwoma tym bardziej może tak być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 maksymalnie 200zł ;/ tu z przesyłką wyjdzie Ci poniżej twojego budżetu http://www.planetx.co.uk/i/q/SHAGRHMTB/agu-rhy-ll-mtb-shoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 tu z przesyłką wyjdzie Ci poniżej twojego budżetu Agu Rhy ll MTB Shoe | Planet X Wow, wyglądają dobrze, jakieś opinie o nich? Ile będzie szła przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 jakieś opinie o nich? Ile będzie szła przesyłka? nie mam butów tej firmy więc się nie wypowiem, co do przesyłki to od dnia wysłanie szła do mnie przez tydzień razem jak sie tam garnął to wyjdzie jakieś 10 dni może krócej. Zakup do 100 ojro przesyłka idzie przez pocztę angielska później naszą, dlatego to trochę trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 nie mam butów tej firmy więc się nie wypowiem, co do przesyłki to od dnia wysłanie szła do mnie przez tydzień razem jak sie tam garnął to wyjdzie jakieś 10 dni może krócej. Zakup do 100 ojro przesyłka idzie przez pocztę angielska później naszą, dlatego to trochę trwa Piszą że są kompatybilne z shimano, mam nadzieję że z blokami nie będzie problemów (chce bloki pod pedały 520,) Pieniądze wysyłałeś przelewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Pieniądze wysyłałeś przelewem? Płaciłem kartą, nie wiem jak tam u nich jest z przelewem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 I tu będzie problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 widzę że paypal mozna płacic tylko trzeba mieć u nich konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpm470 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Daj znać jak te buty Agu się sprawują, jeżeli je kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.