Skocz do zawartości

[rower] używany Bianchi - prośba o wycenę

jooj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

z racji pierwszego postu witam wszystkich użytkowników i życzę Wesołych Świąt:)

Mam możliwość kupna używanego roweru Bianchi Metropoli Due, przywiezionego prosto z Włoch.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4a2fb80c6d3a20d.html

Rower ze zdjęcia, nic więcej o nim nie mogę powiedzieć, ale wydaje mi się, że nic nie było przy nim wymieniane. Proszę o wycenę i ogólną informację czy rower jest wart kupna czy lepiej poszukać czegoś innego.

pozdrawiam

jooj

Napisano

Kwestia ceny - nowy to jakieś 2400 zł. Po łańcuchu widać, że nie był zbyt dobrze przetrzymywany - nie wiadomo więc co z piastami, suportem i sterami? Można go podciągnąć pod rower fit - sztywny wideł i tarcze. Jak by poszedł za 1200 -1500 to warto chyba przemyśleć sprawę.

Napisano

Cena wyjściowo 1000zł i myślę, że symbolicznie da się coś urwać. Fakt, coś z tylną przerzutką się działo ale dostałem informację, że wszystko jest wymienione i działa prawidłowo.

Napisano

Dziwne, ze masz zdjecia sprzed wymiany... Popros o info co zostalo wymienione (i na co), zblizenia na przerzutke z hakiem, koronki kasety, ogolne (dobre) zdjecia... Rower w jakis sposob zostal udezony. Mozliwe, ze tylko hak to odczul, ale pewnie przerzutka tez.

Ogolnie rower z wieloma zagadkami, szczegolnie jak masz tylko jedno zdjecie. Jakas szansa na wizyte u sprzedawcy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...