TomaszD Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam. Chciał bym kupić kask rowerowy na szosę lub miejski. Mój budżet to max 150 zł Macie może jakieś propozycje ??? Jeśli tak to prosił bym o pomoc z góry dziękuje Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Zobacz w centrum Rowerowym , ostatnio byłem u nich w sklepie i ogladałem kaski sygnowane Kellysem , bardzo fajne i dobrze wykonane , cena ok . 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Od kasku mtb możesz odpiąć daszek i zrobić kask szosowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedTrek Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 przymierzać, przymierzać i jeszcze raz przymierzać... co po dobrej opinii jak Twoja głowa powie "nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszD Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 A macie może jakieś propozycje kasków max 150 zł Bardzo był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 TomaszD, idziesz do sklepu rowerowego w którym mają kaski rowerowe. Prosisz do przymiarki kaski nie przekraczające 150 zł. Gdy kask jest wygodny (nie uwiera, nie ściska, dobrze leży na głowie, nie ciąży), oraz podoba Ci się, to go kupujesz i cieszysz się jazdą z bezpiecznym poszyciem głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Kask tak jak siodełko jest zbyt indywidualną sprawą żeby zdawać się na opinie innych. Musisz iść do sklepu i przymierzać. Jakościowo wszystkie kaski w danym przedziale cenowym stoją podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.