stawek Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam. Poprzedni temat został usunięty na moje życzenie ponieważ oprócz kurtki mam zamiar kupić jeszcze inne ciuchy, a nie chciałem zakładać kilku różnych tematów. Stoję przed wyborem kurtki (wiatrówki), bluzy i potówki i nie mogę się zdecydować co wybrać. Mam do przeznaczenia: - wiatrówka max 220zł - bluza max 150zł - potówka max 100zł Są to już górne granice więc proszę nie proponować kurtek za 300zł W grę wchodzą tylko sklepy w których zapłacę w naszej walucie ... niestety. Odnośnie kurtki wiem, że velo wymiata ale w Polsce jest nie do kupienia ;/ Nie chciałbym aby kurtka była w 100% szczelna ponieważ obawiam się sauny pod spodem. Zastanawiam się również nad zakupem bluzy, której chciałbym używać raczej we wiosennej porze jako już ostatniej warstwy w połączeniu z koszulką termo lub koszulką rowerową. Myślicie, że te z linków poniżej będą odpowiednie ? Jeśli tak to którą lepiej wybrać ? http://www.mikesport.pl/mimo-columbia-meska-bluza-rowerowa-kolor-czarno-niebieski.html http://www.mikesport.pl/rogelli-treviso-ciepla-bluza-rowerowa-new.html Czy ich skład jest dobry na tego typu przeznaczenie ? A i wybiegając już parę miesięcy do przodu zastanawiam się nad zakupem potówki. Mam krótkie spodenki na szelkach oraz koszulkę rowerową. Tak sobie myślę, że jak "szelki" będą zakładane bezpośrednio na gołe ciało to mogą powstać jakieś otarcia/podrażenienia dlatego też zastanawiam się nad założeniem najpierw potówki potem szelek i na zewnąrz koszulki rowerowej.Oczywiście nie będę już kupował potówki w ciemno, ale aby być przygotowanym na taką ewentualność chciałbym mieć coś już na oku aby w razie potrzeby wrócić po przejażdżce do domu i ową zamówić, żeby wtedy nie tracić czasu na szukanie. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie rady, propozycje itp itd. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.