rekinekczwa Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ja niedawno kupiłem strój Discovery Channel od BCM Nowatexu bardzo wygodny i w miare przystępnej cenie 232,50 zł wraz z przesyłką!!! na allegro bez przesyłki 230 zł zobaczymy co z czasem sie z nim stanie przejechał już 100 kmów i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ja kupiłem przed wczoraj drugą część stroju (spodenki do kompletu), a jest to 'Kelly's Pro-Race', czarna koszulka 'Sabotage' i do tego krótkie spodenki na szelkach z wkładką antyalergiczną...jak na razie zrobiły (jak wyżej u kolegi ) około 100km i jestem ze stroju baardzo, ale to bardzo zadowolony . Według mnie warto, bardzo mi sie podoba kolorystyka, sposób wykonania, intensywność kolorów i to ze pasuje kolorystycznie do mojego rowerku . Ogólnie polecam i pozdrawiam tych co maja to samo co ja, a wiem ze są tu tacy. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domino Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja w Kellysowym Sabotage'u zrobilem juz kolo 1k km i jestem zdania ze jest znakomity. Mimo prania po kazdej jezdzie kolory wciaz te same i praktycznie nie widac zuzycia. Nie zaluje zadnej wydanej zlotoweczki. Ciuch jest bardzo przewiewny a spodenki sa bardzo wygodne, wkladka znakomicie sie uklada. Zero obtarc czy odparzen. Nic tylko polecac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.