Skocz do zawartości

[rękawiczki] długie palce do 150 zł

maciej83

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem,

Poszukuję rękawiczek na wiosne, lato i jesień wolę używać takich które mają długie palce.

Czy ktoś używa czegoś przyzwoitego tak do 150 zł maks (wolałbym za około 100 zł).

Widziałem już trochę takich rzeczy w internetach ale jakby ktoś był w stanie polecić jakieś rękawiczki to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

Maciek

Pod koniec zeszłego roku kupiłem sobie Endure Full Monty. Nie wypowiem się na temat trwałości bo krótko je używam, na razie wszystko jest w porządku. Są wygodne, nic nie uciska. Z wierzchu mają kawałek "frotki" więc można przetrzeć spocone czoło. No najważniejsze dla mnie, że mają siateczkę więc są przewiewne. Choć na testy w temperaturach 15-20 stopni jeszcze przyjdzie czas.

Rzuć okiem na ofertę 4F. Używam ich długopalczastych łapek. Są turbo wygodne, poezja. Ale wykonanie... szwy pękają, ale reklamacja przechodzi. Niemniej nie miałem nigdy tak paściarsko wykonanych i tak super wygodnych jednocześnie łapek. A są tak wygodne, że mimo to polecam. Coś jest na rzeczy, nie ? :D

c4l14-rru109_rekawiczki_rowerowe_uniwers

Również używam Endury Full Monty, kupiłem je pod koniec lata zeszłego roku i są naprawdę świetne. Jeżeli chodzi o temperatury w jakich w nich jeździłem to 25 do -10 i było ok chociaż przy -10  po godzinie czasu  marzły mi końcówki palców, w lecie  nie odczuwałem  dyskomfortu z powodu temperatury rękawiczki są przewiewne.

W grudniu kupiłem rękawiczki MT500 od endury za £5. Zbyt późno się obudziłeś z rękawiczkami, bo promocje się skończyły ze 3 miesiące temu. Obecnie będą kosztowały trochę ponad twój budżet. Rękawiczki polecam.  Szyte tak że właściwie ich nie czuć na dłoniach. Odczucia mniej więcej takie jak w kondonie, tj. czujesz wszystko czego dotykasz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...