TheKrzys77 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam , chciałbym żebyście dali jakiś fajny projekt stunt dla roweru Romet Fusion 500 (zdj niżej) , najlepiej jakby był on koloru czarny lub biały mat. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DVAAID Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 "Stunt" to raczej na ht. A Ty raczej chcesz virtual tunning. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKrzys77 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Chodzi mi o tuning wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Oklej folią carbon... zdefiniuj "stunt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKrzys77 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 chodzi mi po glowie tuning wizualny pod stunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 A co to jest ten stunt?Poza tym popraw nazwę tematu, bo pewnie poleci do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crisso Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kolega "TheKrzys" chyba odpuścił, ale ja też chętnie bym się dowiedział co to jest ten "tuning wizualny pod stunt dla fusion"... Niezależnie od zamiaru dorzuciłbym "fixed ostre koło pod vintage"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezmysl Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 A może chodziło o motocykle do stuntu? Pewnie chciał jakiegoś nakeda z jawy zrobić tylko fora się pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi