grzesiowu Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 witam właśnie dotarłado mnie piasta dt swiss 350 na maxlite 15mm i zauważyłem że tulejki na brzegach (to co dotyka widelca) śię leciutko ruszają... taki malutki luzik jakieś 0,5mm na oko. czy to normalne? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jeśli ruszają się w osi piasty to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 w poprzek też troszkę chodzą ale to są ruchy po niecały milimetr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pociągnij mocniej to je wyjmiesz Są wymienne ( konwersja na qr ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Mam tą samą piaste i tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 dzięki wszystkim za szybką reakcję - wejdę w Święta bez nerwa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.