Skocz do zawartości

[klocki]Czy to już ich koniec?

Ychu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

o5kYctX.jpgnxLveR1.jpg Klocki wyraźnie pobłyskują pod światłem niestety nie mam żadnej lustrzanki by zrobić lepsze zdjęcie i musi wystarczyć kamerka logitecha.

Napisano

Nie musisz zdzierać klocków papierem, tylko zetrzeć świecącą warstwę. Zakładam że to ułamek milimetra.

Miałeś rację , zeszło tyle co grubość ludzkiego włosa :D Jednak obręcz bałem się przecierać ściernym, wytarłem ją chusteczkami a klocki już się nie świecą :). Po za tym już nie boję się grzebać w v-kach :D Bo jak miałem stary rower zaciski odbijały nierówno to w ogóle nie hamowało pewnie dlatego się bałem. 

Dzięki Panie Magister :D

• Mod Team
Napisano
Jednak obręcz bałem się przecierać ściernym, wytarłem ją chusteczkami a klocki już się nie świecą

Równie dobrze mogłeś zatem podarowąć sobie papierkowanie klocków...

Wszystkie śmieci, które wgryzły się obręcz tam zostały i za chwile ponownie bedziesz miał je na klockach.

Cały figiel polega na tym aby ożywić obie powierzchnie, tak aby zbliżyły się do stanu nowości.

Szacunek...

I.

Napisano

Miałeś rację , zeszło tyle co grubość ludzkiego włosa :D Jednak obręcz bałem się przecierać ściernym, wytarłem ją chusteczkami a klocki już się nie świecą :). Po za tym już nie boję się grzebać w v-kach :D Bo jak miałem stary rower zaciski odbijały nierówno to w ogóle nie hamowało pewnie dlatego się bałem. 

Dzięki Panie Magister :D

A ile grubości obręczy zeszlifujesz papierem? Nie masz ich zdzierać, przywrócić jedynie świecącą i gładką powierzchnię.

Napisano

Nie masz ich zdzierać, przywrócić jedynie świecącą i gładką powierzchnię.

Są świecące i gładkie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...