Gość Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Słyszałem niedawno kilka relacji. Ktos jedzie sobie przez wieś rowerem, nagle pojawia sie radiowóz, zatrzymuje rowerzystę i policjant każe dmuchac w alkomat. Inna sytuacja. Rowerzysta jedzie ruchliwą drogą, z przeciwka radiowóz, policjant widząc rowerzystę zawraca, wyprzedza , zatrzymuje i znowu dmuchanie w balonik. Wniosek? Uważajmy, bo nawet piwo pod przydroznym sklepem moze być przyczyna klopotów
marcin.sokol54 Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 No już bez przesady. Ja to nie jeżdże po piwien nawet rowerem, ale mój dziadek jest innego zdania, chyba się nie ucieszy
put3k Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Powinna to być akcja ogólnopolska i powinni ją połączyć z akcją posiadania świateł po zmroku. Szczególnie w "powiecie"...
rzezniol Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Uważajmy, bo nawet piwo pod przydroznym sklepem moze być przyczyna klopotów Nie wiem w czym problem ... ostrzegasz jakbyś stosował taką praktykę ... Były miesiące co dmuchałem przynajmniej raz na tydzień ... piłem nie jadę i nie mam problemu ... Pozdro
Staszek60 Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Powinna to być akcja ogólnopolska i powinni ją połączyć z akcją posiadania świateł po zmroku. Szczególnie w "powiecie"... Jeżdżąc po "swoich" ulicach po z mroku widzę dziesiątki wypasionych rowerów zupełnie bez oświetlenia. Widać światła psują im "rasowość"
Gość Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 ostrzegasz jakbyś stosował taką praktykę ... Kolega raczy żartować
Mod Team Pixon Napisano 2 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2015 Dziękujemy za ostrzeżenie, większość z nas po alkoholu na rowerze nie jeździ. A Ci pozostali niech robią to na własną odpowiedzialność.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.