gnomon69 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam kto sie wybiera na otwarcie Rychlebskich Ścieżek ? Martwi mnie pogrom ludzi którzy tam przybędą. Otwarcie chyba 4 kwietnia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Mnie też martwiłby pogrom. Ale kto kogo chce gromić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Na dzisiaj w górach zima jak w styczniu. W rzeczonym rejonie tylko wczoraj sypnęło około 15cm śniegu więc powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnomon69 Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pogrom w sensie dużo ludzi. Ale większość z nich boi się takich warunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ja bym się nie obawiał. Rychleby to sporo ścieżek i to całkiem rozciągniętych, pomieszczą dużo. A jeżeli faktycznie będzie za dużo, jest gdzie usiąść i pożytecznie spędzić czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnomon69 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Sol masz racje. Teren ogromny, i roznorodny do jazdy i by usiasc na pniu i patrzec na rowerzystow jak sie wspinają az milo. Ja lubie trudne warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.