kieloni Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam. Po długim rozmyśleniach i dylematach wybrałem rower Mongoose Tyax Comp 29. Proszę o opinie co do tego roweru ponieważ jutro zamierzam go zamówić. Poniżej link http://allegro.pl/rower-mtb-29-mongoose-tyax-comp-hydraulika-promo-i5088862203.htmlWaga roweru na stronie nie podana lecz w internecie wyczytałem , że wynosi ona 14,2 kg.Ja, zaś tym rowerem miałbym się poruszać po mieście jak i od czasu do czasu dać mu lekki wycisk po lesie. Zaznaczę ,że moja waga to 88 kg , a mierze 187 cm. Pozdrawiam i czekam na opinie
copone Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jeżeli z tej aukcji to masz problem, bo zostały tylko s i m.
kieloni Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 Rower nie będzie z tej aukcji , kupiony będzie w lokalnym sklepie.
copone Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jeżeli cena jak w aukcji to przyzwoita jak na ten sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.