Chleje24na7 Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam. Mam problem z EXM 130. Kupiłem nowy na bikestacji po ugięciu go o okło 70% odbija on tak do połowy skoku i stoi. Wiecie co z tym zrobić? PO odwróceniu roweru do góry nogami cały skok wrócił i potem znowu do połowy po kilku ugięciach.
Mod Team durnykot Napisano 2 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2015 Wygląda na zapowietrzony tłumik i problemy z LC. Można go rozebrać, wymienić olej i sprawdzić efekty, można go odesłać do Bikestacji lub wysłać na serwis do Obornik. Czy LC działa prawidłowo?
Chleje24na7 Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Napisano 2 Kwietnia 2015 Kolega Pixon usunął temat po zgłoszeniu do usunięcia, akurat rozebrałem tłumik i zrobiłem serwis. Wszystko działa w najlepsze
Mod Team durnykot Napisano 2 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.