boberok Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Hej, wymieniłem w swoim rowerze kasetę i łańcuch, niestety po mocniejszym naciśnięciu łańcuch na 2 tarczy z przodu (32T) ślizga się. Korzystałem głównie z tego przełożenia więc mnie to specjalnie nie dziwi, moje pytanie jednak jest takie: Czy mogę kupić dowolną tarczę z allegro o 32 zębach, czy musi byc to ta sama jaka byla orginalnie zamontowana ? Odczytałem sobie symbol tej zębatki, ale na allegro dostępna jest tylko jakaś używka, z nowych to tylko na eBayu. Co mam zrobić ?
boberok Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 Producent to Shiamno. Od wewnetrzej strony na zębatce jest napisane: SG-X M9 S32
radziuGD Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 A co to za model korby - bo tak bedzie najłatwiej coś dobrać. Na moje każdy blat shimano mega9 32t z 3 rzędowej korby podpasuje
Mod Team Puklus Napisano 1 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.