TocaS Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Czy nowy łańcuch da rade na wolnobiegu z przebiegiem 750 km ?? Czy musze kupić wolnobieg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Na 99% da radę. A jak nie to wredy będziesz się zastanawiał nad nowym wolnobiegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Mam teraz HG-40 i zauważyłem że dostał luzów na sworzniach ale nie jest jeszcze rozciągnięty kumpel ma 3 łańcuchy PC-38 i jeden może mi odsprzedać za 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 15zł to niedużo, aczkowliek większość opinii mówi, że PC-38 jest wyjątkowo kiepski. Napęd masz niedrogi więc myślę, że nie ma sensu kombinować. Ja na wolnobiegach i jednym łańcuchu robiłem spokojnie 10 kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ale chyba leszpy od HG-40 ten PC-38. Ja na sprzęcie wolnobiegowym robie około 7,5 tyś (nie inaczej jak 6 i 7 bieg po 7 tyś igiełki). Nie ma to jak kaseta ogólnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.